Gölkay park Wakeboard (Bıçkıdere)

 Gölkay Spor, Su Kayağı ve Sosyal Tesisi TheNorthCable Kocaeli İzmit’ te Bulunan Kablolu Su Kayağı Tesisidir.


Bu tesis 2010 yılında hizmete açılmış 2014 yılınının
Temmuz ayına kadar belediye işletmesinde olan tesis aynı yıldan itibaren özelleşmiştir. Kablolu su kayağı (wakeboard) ve wakeskate dallarında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına ev sahipliği yapmıştır. Parkta hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için kablolu su kayağı, wakeboarding, barefooting ve diz üstü kayaklar mevcuttur. Bol adrenalinli fakat güvenli bir spordur. 7den 70 ‘e herkese hizmet veren tesis beach kullanımınada açıktır.

Tesiste verilen hizmetler

- Wakeboard

- Su kayağı
- Eğitim
- Su sporları satış shop
- Flyboard
- Beach
- Restaurant açık-kapalı
- Çocuk oyun alanı
- Otopark

Gelelim benim gördüklerime, tesisi kısaca tanıdınız, bir de buranın göl kısmı, canlıları ve bitkilerine.  bitki olarak kısa çam, kısa ağaçlar, karahindiba, papatya, leylak, görülmektedir ve piknikçiler için çok uygun ve kolay gidilebilen bir yerdir.
Yeşil kertenkele, yılan, yengeç, kaplumbağa ve çeşitli tatlısu balıkları , midye dahi mevcut olan bu gölde, canlıların kendi yaşam alanlarını muhafaza ediyor olduğunu ve uyum içerisinde olduklarını rahatlıkla görebilirsiniz.



Gölkay tecrübemin ilk motorsiklet keşif tecrübem olduğunu itiraf edeceğim. Gölkent Konutlarına taşınmış olmam üzere konutların hemen karşısında bu muhteşem manzara mevcuttu ve motoruma binip etrafında dolanarak keşfetiğim ilk göl diyebilirim. Etrafında rahat bir şekilde bisiklet veya yürüyüş yaparak dolaşıp spor yapabileceğiniz parkuru bulunmaktadır.

Harita Konumu